Match jij met Simplylogic?

Bekijk hier

Ben je toe aan een nieuw avontuur?

Ben je oplossingsgericht?

Vul jij ook graag je eigen dagen in?

Hou je van een uitdaging?

Wil je werken in een gezellig team?

Wil je samen met ons je eigen arbeidsvoorwaarden samenstellen?

Wat is je lievelingskleur?

Ben je leergierig?

Ben je flexibel?

Ben je liever lui dan moe?

Heeft IT je altijd geïnteresseerd?

Heb je een 9 tot 5 mentaliteit?

Match jij met ons bedrijf?

Ontdek of jij bij ons past!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken.

Vraag 0/
Dennis Brugging - Simplylogic

Wij zijn altijd op zoek naar mensen met talent

Bij Simplylogic werken we graag met professionele en gedreven mensen, met gevoel en talent voor het vak. Pak jij graag de volgende uitdaging aan? Stuur dan jouw open sollicitatie naar contact@simplylogic.nl en vertel waarom jij bij ons team past, of solliciteer direct op één van onderstaande vacatures!

Vacature Mendix business consultant

 

"Het totale pakket"

Als business analist miste ik naast de analyse het realiseren van oplossingen. Bij Simplylogic krijg ik de kans om beide te doen. Ik werk van begin tot eind mee aan projecten.

De projecten bij Simplylogic zijn veelzijdig en daardoor ligt er altijd een uitdaging. Ook kan ik verschillende rollen vervullen waardoor elke dag er anders uit ziet.

Op vrijdag eten we altijd samen een visje. Deze haal ik, of een collega, bij de plaatselijke visboer."Of ik technisch ben.... niet echt"

Nooit gedacht dat ik met mijn achtergrond softwarematige oplossingen zou gaan maken. Aangezien ik geen technische achtergrond heb had ik nooit verwacht te gaan werken bij een bedrijf als Simplylogic. Na een openhartig gesprek met Dennis wist ik echter direct dat dit is wat ik wilde gaan doen."Van programmeur naar modelleur'

Als programmeur is werken met Mendix is soms best even schakelen. Ondanks dat de Mendix modeler er erg goed uit ziet en prettig werkt was het wel even wennen. Nu zou ik echter niet meer anders willen. Ik merk dat ik veel meer bezig ben met het proces dat ik aan het modelleren ben en niet meer zoveel met de techniek.

Mens en techniek komen hierdoor nog dichter bij elkaar. Mendix en Simplylogic bedankt!!!"Wat een energie"

Ik vind het prachtig om te zien hoeveel energie er door het team knalt. Iedere dag is daarom ook weer anders. Werken wordt pas leuk als het wat oplevert. Dit geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook zeker voor onze collega’s. Gewoon lekker bezig zijn met iets wat je leuk vindt.

Dat geeft zoveel energie!!!"Thuiskomen"

Vanaf mijn eerste kennismaking met Simplylogic voelde het als thuiskomen. Er is veel aandacht voor de mens en altijd volop energie in het team. Dat gecombineerd met de gave dienstverlening en leuke klanten maakt dat ik mijn plek helemaal gevonden heb!"Openness & passion"

Working at Simplylogic means working in a dynamic, positively challenging and learning environment. No day is the same, and you will soon find yourself in the Mendix flow. You can always count on assistance and openness, and be sure that no questions are left unanswered.

It is also a place to meet people with passion to optimize business processes, who make you come to the office with a big smile."Van no-code naar low-code"

Na het afronden van mijn studie ben ik begonnen bij Simplylogic als Trainee. Als afgestudeerde met een achtergrond in marketing had ik vrijwel geen ervaring met programmeren of andere IT-/software gerelateerde werkzaamheden maar door mijn affiniteit met IT voelde ik mij hier snel thuis! Het ontwikkelen en modelleren met behulp van het low-code platform Mendix en de persoonlijke begeleiding van mijn buddy hebben er voor gezorgd dat dit traject letterlijk voorbij is gevlogen: in no-time van Trainee naar Business Consultant!"Een relaxte sfeer"

Ik voel me hier op mijn plek door hoe we omgaan met elkaar, openheid naar elkaar toe en de behulpzaamheid van het team. Behalve nieuwe kennis op het gebied van technologie leer ik nieuwe dingen over mezelf waardoor ik ook op dat gebied kan groeien. Ik vind het ook fijn dat ik mijn interesses kan toepassen op mijn werk en heb ik het gevoel dat mijn input gewaardeerd wordt. Het helpt ook dat onze locatie midden in het hart van Geesteren is, een mooie en rustige plaats.Van alle markten thuis

We werken aan mooie applicaties met een flexibel en multi-gedisciplineerd team. Deze veelzijdigheid komt ook terug in de smaak van onze muziek en lunches. Ik denk dat dit een krachtige eigenschap is van ons team. Verschillende persoonlijkheden met allemaal unieke talenten die erg goed van pas komen in ons werk maar ook voor gezelligheid zorgen op de werkvloer. We zijn niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan en kijken vooral naar wat er allemaal wél kan, en we proberen als team altijd “De happy flow” na te jagen.Waarom Simplylogic?