Vacature Trainee

“Wij challengen graag jouw leergierigheid”

Simplylogic responsive

Wat jij van ons mag verwachten tijdens het Traineeship

Wij bieden je een baan waar je met plezier naartoe gaat. Terwijl we je opleiden tot business consultant werk je direct aan interessante, uitdagende projecten (zie onze case studies voor voorbeelden) en lever je een waardevolle bijdrage bij onze klanten. Elke dag ziet er anders uit aangezien al onze oplossingen op maat worden gemaakt voor onze opdrachtgevers. We werken met een modern en innovatief platform waarmee we de mogelijkheden van morgen bereikbaar maken, zonder technische beperkingen.

We leren je de ins en outs op het gebied van:

 • Consultancy
 • Mendix
 • UI/UX
 • Architectuur
 • SCRUM
 • Projectmanagement

Je volgt een traineeship waarin je jezelf ontwikkelt en direct meewerkt aan uitdagende projecten. Met behulp van persoonlijke begeleiding door je buddy zorgen we ervoor dat je talent optimaal ontwikkeld wordt. We geloven niet in regels maar gaan en blijven met je in gesprek over wat bij jou past, zowel op het gebied van je functie als met betrekking tot arbeidsvoorwaarden. Een ontspannen werksfeer is bij ons een voorwaarde en daar zorgen we samen voor.

Waarom mensen bij ons willen werken

Samen met onze klanten transformeren we bedrijfsprocessen en zorgen we ervoor dat de doelstellingen van onze klanten binnen handbereik komen. Dit doen we door op maat gemaakte softwareoplossingen te realiseren op basis van Mendix. Met een kritische maar constructieve blik helpen we onze klanten daadwerkelijk om hun doelstellingen te behalen. We hechten veel waarde aan de factor mens en zijn ervan overtuigd dat werkplezier cruciaal is om samen succesvol te kunnen zijn. Uitdaging in je werk vinden we belangrijk en daarom leer je bij ons elke dag iets nieuws.

Wat wij van jou vragen

Het belangrijkste vinden we dat je leergierig bent en waarde wilt toevoegen. Je hebt affiniteit met ICT en hebt kritisch maar constructief denkvermogen. Je denkt dan ook niet in beperkingen maar in kansen en mogelijkheden.

Het lijkt je leuk om samen met klanten te bedenken hoe waarde kan worden toegevoegd in de processen en dit te vertalen naar een kwalitatief hoogstaande applicatie. Door jouw talent en vaardigheden optimaal te benutten en te combineren met een agile projectaanpak, maken jij en je team ieder project succesvol.

In verband met de vrijheid en verantwoordelijkheid die je van ons krijgt vragen we om flexibiliteit en professionaliteit, om een optimale samenwerking te creëren. Hiervoor is wederzijds vertrouwen cruciaal.

Solliciteer nu

Stuur een bericht of bel gewoon even!

Laurens Vliegen | laurens@simplylogic.nl | +31 6 3911 5294

 • Voeg hieronder eventueel je CV en/of motivatie toe.
  Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Samengevat

  Waarom

  Bij Simplylogic ontwikkel je je tot business & IT professional. Je werkt in de rol die jij prettig vindt en krijgt de vrijheid om je eigen richting te bepalen.

  Jouw verwachtingen

  In een ontspannen werksfeer maken we de mogelijkheden van morgen bereikbaar. Samen geven we invulling aan je functie en arbeidsvoorwaarden.

  Onze Vraag

  Je wilt waarde toevoegen, bent nieuwsgierig en nooit uitgeleerd. Daarnaast kun je omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid.