Proof of Concept

100% van de ervaring voor 50% van de kosten

Vraag uw Proof of Concept aan

Waarom een Proof of Concept?

Een Proof of Concept biedt u de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen met onze werkwijze en technologie. Vooraf bepalen we gezamenlijk het doel, bijvoorbeeld UI/UX, een specifieke integratie of snelheid en flexibiliteit. Ook stellen we meetbare beoordelingscriteria vast, zodat u na afloop een weloverwogen keuze kunt maken.

De samenwerking

Vanuit uw organisatie zal een Product Owner worden benoemd, die bepaalt wat er zal worden gerealiseerd. Ons team denkt hierin mee en bepaalt hoe dit zal worden gerealiseerd. We realiseren voor u het gewenste resultaat en u doet ervaring op met precies datgene dat u wilt onderzoeken.

Wat u van ons mag verwachten

Tijdens de Proof of Concept hanteren wij onze gebruikelijke werkwijze en bootsen daarmee een volledig project na, binnen de kaders van het doel. U ontvangt van ons een werkende applicatie, inclusief een tijdelijke licentie en hosting. Hierdoor kunt u de gerealiseerde applicatie ook daadwerkelijk gebruiken.

Voor uw Proof of Concept stellen we een budget van €10.000 beschikbaar, waarvan wij €5.000 voor onze rekening nemen. Voor 50% van de kosten krijgt u dus de volledige ervaring!

Vraag nu uw Proof of Concept aan of bel gewoon even!

Laurens Vliegen | laurens@simplylogic.nl | +31 6 3911 5294

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.