Samen de mogelijkheden van morgen ontdekken

As simple as logic can be

Neem contact op

Uw succesverhaal

“Wilt u vandaag nog de mogelijkheden van morgen met ons ontdekken?  Ontdek wat uw vervolgstappen kunnen zijn.” 

Simplylogic Solutions is specialist in het innoveren en transformeren van bedrijfsprocessen. We voegen waarde toe door mensen, processen en technologie samen te brengen en de mogelijkheden van morgen bereikbaar te maken voor uw organisatie. Daarmee komen uw doelstellingen binnen handbereik en vergroten we uw potentieel. Samen ontwikkelen we business cases die uw strategische belangen en bedrijfsprocessen vertalen naar maatwerk software in de vorm van applicaties op maat, voor ieder device. Maar hoe gaat dit in zijn werk?

  1. De eerste stap is samen ontdekken waar kansen liggen. Door kritische vragen te stellen komen we tot de kern van de uitdaging en voorkomen we dat we een symptoom bestrijden.
  2. Vervolgens geven we richting aan een oplossing. We geven een oprecht advies over de mogelijkheden en gewenste richting. Ieder advies is getoetst aan jullie business case.
  3. Visualisatie: één beeld zegt meer dan duizend woorden. Vooraf vormgeven van de gewenste oplossing geeft inzicht en zorgt ervoor dat iedereen dezelfde verwachtingen heeft. Dit is daarom precies wat we doen. We werken gezamenlijk een grafisch ontwerp uit van de oplossing.
  4. Wanneer de oplossing is vormgegeven start de realisatie. Door de agile ontwikkeling met Mendix creëren we een proces dat wendbaar blijft totdat het gewenste resultaat bereikt is. Daarmee realiseren we stapsgewijs de oplossing.
  5. Inspelen op een veranderende omgeving. Ook na ingebruikname blijven we betrokken zodat de oplossing blijft aansluiten bij veranderingen in wensen en behoeften.

Realisatie van maatwerk software

De applicaties worden gerealiseerd met het Mendix-platform. Mendix is een ‘Platform as a Service’ en maakt het mogelijk om applicaties te modelleren in plaats van te programmeren. Het werken met modellen bevordert de samenwerking tussen uw organisatie en onze business consultants, omdat deze modellen leesbaar zijn voor iedereen. Daarnaast zorgt het voor een vele malen sneller ontwikkelproces en veel flexibiliteit: wijzigingen kunnen gemakkelijk worden doorgevoerd. De applicaties kunnen worden geïntegreerd met uw omgeving (bijvoorbeeld klanten, leveranciers of partners) en reeds aanwezige systemen en technologieën (bijvoorbeeld ERP- en CRM-pakketten, boordcomputers en websites).

Weten wat voor u de mogelijkheden van morgen zijn? Neem contact op!

Meer weten? Stuur een bericht of bel gewoon even!

Laurens Vliegen | laurens@simplylogic.nl | +31 6 3911 5294

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug naar het overzicht