Uw digitale buitendienst

Alles onder controle

Ja, ik wil meer weten!
Simplylogic responsive

Buitendienst? Ondersteun het volledige proces digitaal

“Werkzaamheden van buitendienstmedewerkers digitaal ondertsteunen zorgt voor meer werkplezier,
een hogere productiviteit en volledig inzicht.”

Meer gemak, minder kosten

Effectief en efficiënt samenwerken met uw buitendienstmedewerkers zorgt voor een significante kostenverlaging en veel gemak. Digitale ondersteuning van uw proces maakt handmatige acties overbodig en geeft u grip op uw processen. Hiermee verhoogt u de productiviteit en flexibiliteit van uw organisatie.

 

Alle werkzaamheden, alle apparaten

Of uw proces nou draait om maaien, zout strooien, baggeren, het bestrijden van processierupsen of een andere buitenactiviteit, de werkzaamheden worden volledig ondersteund door slimme automatisering op maat. Prettig in gebruik, op ieder apparaat.

Elke stap ondersteund

Planning van werkzaamheden, aansturing van collega’s, registratie van relevante informatie, inzicht in voortgang. Dit zijn een paar voorbeelden van de processtappen die slim worden ondersteund. Werkt u samen met externe partijen? Offertes, opdrachten en facturatie worden tevens ondersteund. Samenwerken was nog nooit zo gemakkelijk en efficiënt.

Herkent u zich in onderstaande processen?

  • Bermonderhoud
  • Winterdienst en wegwerkzaamheden
  • Processierupsbestrijding
  • Rioolreiniging
  • Veegwerkzaamheden
  • Plantsoenbeheer
  • Sluisbeheer
  • Of vergelijkbare activiteiten?
Neem dan direct contact op

 

Toepassingsgebieden

Bermonderhoud

Is uw organisatie gericht op bermonderhoud? Plan de werkzaamheden dan op basis van kaartinformatie. Collega's kunnen digitaal worden aangestuurd en relevante informatie en bijzonderheden zijn direct voor iedereen beschikbaar. De voortgang is voor alle betrokkenen inzichtelijk. Indien van toepassing binnen uw proces, worden het offertetraject en de facturatie volledig ondersteund.

Winterdienst en wegwerkzaamheden?

Verzorgt u in de winter strooiwerkzaamheden of pleegt u onderhoud aan het wegennet? Deze werkzaamheden kunnen volledig digitaal worden ondersteund, van planning tot uitvoering. Collega's worden aangestuurd met gerichte informatie, inclusief bijzonderheden. Voortgang is inzichtelijk voor alle betrokkenen. Het gehele proces digitaal ondersteund voor betere samenwerking en meer inzicht.

Slootbeheer

Voert u onderhoud uit aan sloten? Til uw organisatie naar een hoger niveau en ondersteun dit proces volledig digitaal. Plan werkzaamheden en medewerkers aan de hand van kaartinformatie. Stuur collega's aan op basis van visuele informatie, inclusief bijzonderheden. Iedereen is op de hoogte van de voortgang en aanvullende handige informatie.

Processierupsbestrijding

Bestrijdt uw organisatie processierupsen? Deze werkzaamheden kunnen volledig digitaal worden gepland en digitaal worden ondersteund. Alle relevante informatie is direct voor alle betrokkenen beschikbaar, inclusief de voortgang. Maakt u gebruik van onderaannemers? Dan worden het offertetraject, de samenwerking en facturatie ook volledig ondersteund.

Rioolreiniging

Is uw organisatie actief in rioolreiniging en -onderhoud? Maak dan gebruik van een volledig digitaal ondersteund proces. Het plannen van werknemers en werkzaamheden, het uitwisselen van informatie en het inzichtelijk maken van de voortgang verlopen allemaal digitaal. Kaartinformatie zorgt voor overzicht voor alle betrokkenen.

Veegwerkzaamheden

Voert uw organisatie veegwerkzaamheden uit? Deze werkzaamheden kunnen worden gepland op basis van een kaart, inclusief de betrokken medewerkers. De aansturing van collega's verloopt digitaal en alle relevante informatie, inclusief voortgang, is inzichtelijk voor de betrokkenen. Ook als dit externe partijen zijn.

Sluisonderhoud

Onderhoud aan het sluizen en gemalen kan volledig digitaal worden ondersteund. Locaties, activiteiten en medewerkers kunnen visueel worden gepland aan de hand van kaartinformatie. Alle bijzonderheden worden op de kaart weergegeven en collega's kunnen digitaal worden aangestuurd. Voortgang is inzichtelijk voor alle betrokkenen.

Plantsoenbeheer

Plantsoenbeheer kan worden gepland aan de hand van een kaart. Collega's kunnen worden aangestuurd met gerichte informatie, inclusief bijzonderheden. Voortgang is inzichtelijk voor alle betrokkenen. Het gehele proces digitaal ondersteund voor betere samenwerking en meer inzicht.

De belangrijkste functies op een rijtje

Multidisciplinair

Bepaal uw eigen toepassing

Ondersteuning voor allerlei soorten buitenwerkzaamheden, op verschillende locaties. Digitale aansturing met positieweergave zorgt voor hogere efficiëntie, lagere faalkosten en meer voldoening.

Digitale kaarten

Upload uw eigen kaarten in ieder formaat

Werkplezier ontstaat mede door gemak. Digitalisering speelt daar een grote rol in en zorgt voor succesvol samenwerken. Meer tijd voor zaken die het verschil maken, minder voor administratie en handmatige werkzaamheden.

Continuïteit

Veilig en altijd beschikbaar

Veilig in de cloud en altijd beschikbaar, omdat uw organisatie een belangrijke rol vervult. Een krachtig platform waarmee uw processen op maat worden ondersteund.

Kaartinformatie

Voortgang en uitzonderingen

Werkzaamheden visueel plannen op basis van kaartinformatie en verschillende lagen. Inzicht in de locatie van uw collega’s en voortgang van het proces. Sturen op uitzonderingen.

Communicatie

Iedereen op de hoogte

Relevante informatie automatisch uitwisselen met de betrokken personen. Handmatige acties minimaliseren en succes maximaliseren.

Informatie

Productief en inzichtelijk

Altijd de juiste en up-to-date informatie vastgelegd zodat uw organisatie beter kan sturen. Toegang voor externe partijen indien uw werkwijze daar om vraagt.

Terug naar het overzicht