3D Converter Service

Met deze handige app is het nu mogelijk om 3D-modellen afkomstig uit BIM te converteren naar modellen die te gebruiken zijn in alle bedrijfsprocessen. Ben je gewend om zware software te draaien om BIM-modellen in te zien? Je kan deze nu makkelijk bekijken in de webbrowser. Binnen onze self-service portal is het heel eenvoudig om meerdere applicaties aan te sluiten en gebruik te maken van onze conversies. Je kunt binnen tien minuten al aan de slag met de conversies. Zo maak je het werk alle 3d-modelleurs toegankelijk voor iedereen in de organisatie. Zelf uitproberen? Test hier de 3D coverterservice

Bestaande IFC en GLTF modellen gebruiken blijkt lastig

Moeite om reeds bestaande 3D modellen te gebruiken? Altijd eerst handmatig een conversie draaien van je bestaande model kost onnodig veel tijd. Daarnaast zijn de meeste IFC modellen niet geoptimaliseerd voor de browser. Dit is nu verledentijd!

Snelle lancering

Voor de implementatie bieden we complete ondersteuning in de vorm van een kant en klare client-module die wij gratis aanbieden. Geen gedoe met het maken van een goede en vooral veilige integratie. Alles is al voor je gedaan. Binnen een uur operationeel? Het is mogelijk!

Voor test doeleinden is het zelfs mogelijk om zonder account de conversie te testen!

Alle Apps in één overzichtelijke pagina.

Kies je eigen API-key, encryptie en beveiligingsniveau.

Voordelen op een rij

Eenvoudige implementatie

Met onze ready-to-go gratis client-module ben je binnen een uur operationeel

Privacy

De beschikbaarheid van de modellen die je aanbied is slechts tijdelijk. Modellen worden na de conversie niet bewaard. Nadat het geconverteerde model succesvol is afgeleverd worden deze automatisch opgeruimd. Ook indien bestanden niet afgeleverd kunnen worden ruimen we ze automatisch op. Hoe lang de modellen aanwezig zijn bepaald je zelf.

Asynchrone REST-calls

Ook grotere modellen worden moeiteloos geconverteerd. Stel je eigen endpoint is en wij leveren hier het geconverteerde model automatisch af.

Inzicht

Krijg eenvoudig inzicht in het aantal conversies en het resultaat hiervan.